Nieuws

Pensioen Dr. Dirk Debussche – Welkom Dr. Steven Van Holm

Na een mooie en lange carrière als huisarts, gaat Dr. Dirk Debussche op welverdiend pensioen. We willen hem hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en fijne jaren samen, als arts voor de patiënten én als collega. 

Dokter Dirk Debussche

Hierbij een woordje van Dr. Debussche:

“Na bijna 40 jaar, de eerste 9 jaar in de Langestraat 44 en daarna aan de overkant in de Langestraat 45 en sinds 3 mei 2021 in de August Van Lokerenstraat 32, ga ik op pensioen. Ik wil alle patiënten danken voor het jarenlange vertrouwen dat ik gekregen heb. De praktijk wordt verder gezet door 2 jonge collega’s, Dr. Annabelle Deturck, die reeds  4 jaar met mij samengewerkt heeft en die velen onder u ondertussen al kennen, en Dr. Steven Van Holm, die start op 2 november 2022. Ik wens hen dan ook alle succes toe.  Dokter Dirk Debussche”

 

 

Vanaf 1 november 2022 verwelkomen wij Dr. Steven Van Holm als nieuwe collega in de praktijk. We kijken alvast uit naar de nieuwe samenwerking!

“Ik ben dr Steven Van Holm en start in november 2022 als huisarts en sportarts in de huisartsenpraktijk.
De voorbije drie jaar werkte ik als huisarts in opleiding in praktijken in en rond Gent. Daarnaast heb ik ervaring als basisarts bij Kind en Gezin en als arts op de crisisdienst van Rotterdam. In 2022 voltooide ik een bijkomende opleiding sportgeneeskunde tot sportarts. Naast het werk sport ik vaak en hou ik er van om tijd te spenderen met vrienden of familie.”