Pensioen Dr. Dirk Debussche – Welkom Dr. Steven Van Holm

Na een mooie en lange carrière als huisarts, gaat Dr. Dirk Debussche op welverdiend pensioen. We willen hem hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en fijne jaren samen, als arts voor de patiënten én als collega. 

 

Vanaf 1 november 2022 verwelkomen wij Dr. Steven Van Holm als nieuwe collega in de praktijk. We kijken alvast uit naar de nieuwe samenwerking!

“Ik ben dr Steven Van Holm en start in de praktijk in november 2022. De voorbije drie jaar werkte ik als huisarts in opleiding in praktijken in en rond Gent.
Daarnaast heb ik ervaring als basisarts bij Kind en Gezin en als arts op de crisisdienst van Rotterdam. In 2022 behaalde ik de opleiding tot sportarts. Naast het werk sport ik vaak en hou ik er van om tijd te spenderen met vrienden of familie.”

 

Een reactie achterlaten